Robbie Williamsin tytär oksensi kuullessaan isän uuden kappaleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hittibändi Take Thatin hajoamisen jälkeen vuonna 1996 menestyksekkään soolouran aloittanut Robbie Williams on nykyään rauhoittunut, perheellinen mies. Uutta materiaalia parhaillaan työstävän laulajan uutisoitiin taannoin suunnittelevan myös duettoa Adelen kanssa.

Robbie Williams paljasti taannoin The Daily Mirror -lehdelle kuusikuukautisen Teddy-tyttärensä reagoineen varsin erikoisella tavalla isänsä uuden kappaleen kuulemiseen. Laulaja kertoo kirjoittaneensa Teddylle Go Gentle -nimisen kappaleen, mutta tyttärensä oksentaneen hänen päälleen sen kuullessaan.

– Minulla oli kaunis hetki, kun kävelin kotonani pidellen vauvaa ja lauloin tätä kaunista kappaletta… Ja hän oksensi päälleni, Robbie paljastaa.

– En tiedä, oliko se vauvan tapa sanoa ”tuo on upeaa, isä”, vai ”oksensin juuri, koska saat minut voimaan huonosti”. Haluaisin mielummin uskoa ensimmäiseen vaihtoehtoon, laulaja jatkaa.

Robbie Williams ja hänen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Syyskuussa syntynyt Teddy-tytär on pariskunnan esikoinen.