Taylor Swift sai tarpeekseen musiikistaan – tyyli vaihtuu radikaalisti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen supertähti Taylor Swift kertoi taannoin kirjoittaneensa kappaleensa terapianomaisesti, koska popparin luokkatoverit hylkivät häntä kouluaikoina. Nainen tunnetaan myös laulajattarena, joka vuodattaa lauluissaan tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteistaan.

Nyt on paljastunut, että vaaleaverikkö on haaveillut jo lapsena Hollywood-tähden elämästä. Hänen kerrotaan näytelleen jo yhdeksävuotiaana, eikä polte astua esiintymislavoille ole vieläkään sammunut. OK!-lehti kertoo myös, että sympaattinen, mutta sydänsuruistaan tunnettu laulajatar pyrkii uudistamaan imagoaan heti parhaillaan käynnissä olevan kiertueen jälkeen.

– Taylor suunnittelee näyttelijäuran lisäksi muuttavansa kappaleidensa tyylisuuntaa siten, ettei niissä enää käsiteltäisi pelkästään epäonnistuneita rakkaussuhteita, lähde kertoo lehdelle ja lisää, että tähtönen aikoinan oli hyvin musertunut, kun häntä ei valittu musikaalielokuva Les Miserablesiin hänen kovasta yrityksestään huolimatta.

Taylor Swift ja hänen viimeisin poikaystävänsä Harry Styles erosivat vuoden 2013 alussa, kun heidän lemmenlomansa Karibialla päättyi rajuun sanaharkkaan. Laulajattaren kerrotaan nalkuttaneen jatkuvasti popparille tämän naisseikkailuista. Swift joutui eron jälkeen perumaan Venetsian lomamatkan, jonka hän oli suunnitellut Stylesin 19-vuotissyntymäpäiviksi. Poptähti oli muun muassa varannut pariskunnalle luksushotellin ja yksityisen gondolin romanttisen kaupunkiloman ajaksi.