Ashton Kutcher ja Mila Kunis muuttivat ”seksipuiston” naapuriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu Mila Kunis ja näyttelijäkomistus Ashton Kutcher yllättivät viihdemaailman seurustelusuhteensa julkistamisella. Nyt pariskunta on hankkinut uuden asunnon Lontoosta, jossa Mila työskentelee viimeisimmän elokuvaprojektinsa parissa.

Sydänkäpyset eivät kuitenkaan ottaneet asunnon valitsemisessa huomioon sen sijaintia – lukaalin vieressä on nimittäin puisto, mikä tunnetaan paikallisten keskuudessa yleiseksi kutupaikaksi. Ihmiset nimittäin menevät puistoon tarkoituksenaan harrastaa seksiä julkisella paikalla.

Pohjois-Lontoon Hampsteadissa sijaitseva asunto auttaa pariskunnan yhteiselämää, sillä Kutcher seurasi Kunisia Britanniaan, jossa nainen kuvaa parhaillaan Jupiter Ascending -elokuvaa. Miehen kerrotaan viettävän pientä paussia töistä ja toimivansa lähinnä talonvahtina.

Pariskunta tutustui tosiinsa jo 15 vuotta sitten 70’s Show -sarjassa. Ennen suhdettaan Mila Kunisiin Ashton Kutcher ehti olla kuusi vuotta naimisissa Demi Mooren kanssa. Kunis on kertonut himoitsevansa tulevan Fifty Shades of Grey -elokuvan pääroolia viattomana opiskelijatyttö Anastasia Steelenä. Hän uskoo että eroottisen novellin sankarittaren näytteleminen olisi hauskaa vaihtelua.