Ben Affleck jäämässä koti-isäksi – vaimo vaihteeksi näyttelemään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oscar-palkittu näyttelijä Ben Affleck tähdittää itse tuottamaansa ja ohjaamaansa Argo-elokuvaa, joka voitti taannoin kolme Oscar-palkintoa muun muassa vuoden parhaana elokuvana. Nyt Affleck suunnittelee jäävänsä koti-isäksi ja viettävänsä paljon aikaa lastensa kanssa.

Näyttelijä-ohjaaja Ben Affleck on naimisissa Jennifer Garnerin kanssa, ja parilla on kolme lasta: seitsemänvuotias Violet, neljävuotias Seraphina ja reilun vuoden vanha Samuel. Mies suunnittelee jäävänsä ”vaippavapaalle”, kun hänen vaimonsa ahertaa uuden Draft Day -elokuvan parissa.

40-vuotias isä on omien sanojensa mukaan viettänyt Argo-elokuvan jälkeistä aikaa lähinnä sohvalla jäätelöä syöden.

– Jennifer käy töissä. Hän sanoi, että minä voisin käydä kuntosalilla, mies kertoo People-lehdelle. Samalla mies myöntää, että hänen vaimonsa on perheen pomo.

Tähti on menneisyydessä heilastellut esimerkiksi näyttelijä Gwyneth Paltrowin ja latinotähti Jennifer Lopezin kanssa. Hänen suhteensa Lopeziin sai taannoin rutkasti julkisuutta ja heitä kutsuttiin lempinimellä ”Bennifer”. Affleck esiintyi myös silloisen tyttöystävänsä musiikkivideolla Jenny From The Block.