Charlie Sheenin odottamaton elämänmuutos – harva olisi uskonut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkismaailman oma rattopoika Charlie Sheen tunnetaan menevästä elämäntyylistään, jota hän harjoittaa lähinnä kotisohvalla maksullisten naisten kanssa vodkaa lipittäen ja huumeita käyttäen. Nyt mies on heittänyt tuhoisan elämäntavan nurkkaan.

Sheenin henkilökohtainen kokki Khristianne Uy kertoo People-lehdelle, että mies on ruokansa suhteen hyvin kokeellinen. Hollywood-tähti rakastaa etenkin raa’an inkiväärin napostelemista. Mies kutsui kokkinsa myös uuden Anger Management -sarjan kuvauksiin ruokaa laittamaan, ja antoi naiselle vapaat kädet menun suhteen. Kokki myös painottaa, että Sheen on alkanut taas kuntoilemaan.

Juhlimista rakastava näyttelijä kutsuu usein ystävänsä aterialle. Vaikka hänen talossaan luulisi tällöin olevan megaluokan bileet, kertoo kokki näyttelijän juhlien pysyvän usein hillittyinä, ainoastaan puoleen yöhön asti kestävinä pitkän linjan illallisina.

Näyttelijä Charlie Sheen sai aikoinaan näyttävät potkut Miehen puolikkaat -sarjasta. Sittemmin hänen kerrottiin saavan 100 miljoonaa dollaria, eli noin 82 miljoonaa euroa, Anger Management -televisiosarjan pääosasta. Mies laittaa parhaillaan elämäänsä remonttiin.