Google Street View -kuva paljasti: Seksiä Bemarin konepellillä

Digi Ohhoh! · Stara.fi

Maailman suurimman hakukoneyhtiön Googlen karttapalvelu lienee nykyisin maailman ylivoimaisesti suosituin karttapalvelu. Taannoin yhtiö julkaisi Google Street View -palvelun, jossa käyttäjät voivat katsella maisemia katutasolta. Palvelun kuvissa on sittemmin nähty monenlaista.

Kuva: Google Street View
Kuva: Google Street View

Suomessa ja muualla maailmassa karttaohjelmiston kuviin päätyi runsaasti erikoisia näkyjä, kuten alastomia ihmisiä ja jopa rikoksia. Nyt Australiassa palvelusta on bongattu seksiä harrastava pariskunta. Nuorehko mies ja nainen nähdään nimittäin kuvassa intiimipuuhissa Bemarin konepellillä.

Kuvan perusteella vaikuttaa siltä, että pari tiesi kuvausauton olevan tulossa ja päätti yrittää päästä sen kuviin. Viime kuussa palvelussa nähtiin valokuva, jossa mieshenkilö sai käsiseksiä naiselta kaupungin kapeilla kujilla. Sattumalta Googlen kuvausauto kuitenkin tallensi tilanteen.