Osbournen perhe kriisissä – asumusero vahvistui paparazzikuvista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rockmaailman kuuluisimpiin dynastioihin kuuluu Black Sabbath -yhtyeen keulahahmo Ozzy Osbournen ja hänen managerivaimonsa Sharonin luotsaama pesue. 31 vuotta naimisissa olleen parin kerrotaan nyt olevan suhdeongelmissa ja asuvan asumuserossa.

Pariskunta on muuttanut pois kotoaan. Sharon ja Ozzy asuvat parhaillaan molemmat omissa asunnoissaan Beverly Hillsissä lyhyen matkan päässä toisistaan. Heitä on myös kuvattu viime aikoina ilman vihkisormuksiaan.

– Ozzy ja Sharon asuvat eri osotteissa, eivätkä vietä aikaa yhdessä. He riitelevät paljon. He eivät käyttäydy kuten mies ja vaimo, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Sisäpiiriläisten mukaan Sharonilla ja Ozzylla on ollut lähiaikoina paljon mahdollisuuksia viettää aikaa yhdessä, mutta he eivät ole halunneet nähdä toisiaan. 64-vuotiaan rokkarin kerrotaan viettäneen aikaa bänditoveriensa kanssa studiolla ja harjoituksissa. Perheen leijonaemo taas on kiireinen tv-projektiensa kanssa.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Taannoin Sharon piti taukoa The Talk -ohjelmastaan, koska hän halusi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.