Michael Jacksonin tytär: ”Justin Bieber on vastuuton!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmenneen poptähti Michael Jacksonin vanhin lapsi Paris Jackson on tehnyt jo omaa julkista uraansa, sillä hän sai taannoin ensimmäisen elokuvaroolinsa. Nyt tämä 15-vuotias tyttö haukkuu 19-vuotiasta teinitähti Justin Bieberia vastuuttomaksi.

Paris Jackson asuu Justin Bieberin naapurissa. Supertähden tytär on avannu sanaisen arkkunsa Event-lehdelle koskien Bieberin viimeaikaista käyttäytymistä.

– Kaksi nuorta tyttöä viilteli itseään saadakseen Justin Bieberin huomion Twitterissä. Tytöt tahtoivat Bieberin lopettavan kannabiksen polttamisen. Mitä tytöt vastaavat aikuisena omille lapsilleen, jotka näkevät heidän arpensa? Viiltelin itseäni 12-vuotiaana, koska lempiartistini poltti marihuanaa, Paris sivaltaa teinipoikaa kommenteillaan.

Samalla Paris paljastaa, että hän on hyvin tietoinen sosiaalisen media vaaroista, ja hän yrittää itsekin vältellä esimerkksi hänen perhettään koskevien aiheiden, julkaisujen ja uutisten lukemista. Taannoin Michael Jacksonin kolmen lapsen arjesta työstetään realitysarjaa. The Sun -lehden mukaan idean taustalla toimii Michaelin 56-vuotias La Toya -sisar. Televisiotähti Oprah Winfreyn televisiokanava on jo ostanut sarjan esitysoikeudet, joiden arvon kerrotaan olleen lähes seitsemän miljoonaa euroa.