Robert Pattinson osti Kristenille synttärilahjaksi 35 000 euron Bentley-kynän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Twilight-vampyyripari Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin viettävät jälleen yhteisiä hetkiä, vaikka pariskunnan suhde on ollut viimekesäisestä pettämisskandaalista lähtien yhtä vuoristorataa. Stewart vietti hiljattain 23-vuotissyntymäpäiviään ja Pattinson muisti naista erikoisella lahjalla.

Moni varmasti keksisi 35.000 eurolle monenlaista käyttöä, mutta vampyyritähti Pattinson osti summalla lemmitylleen syntymäpäivälahjaksi kynän. Kyseessä ei kuitenkaan ole jokapojan penaaliin menevä kirjoitusväline, vaan harvinainen, Bentleyn valkokultainen täytekynä, johon on kaiverrettu sekä Stewartin nimi että vuosiluku ja ”From R”.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kynä ei kuulosta kovinkaan jännittävältä lahjalta, mutta Daily Starin mukaan Stewart on keräillyt kyniä vuosikausia, joten miehen erikoinen lahja sopinee Lumikki-tähden kokoelmiin loistavasti. Kyseisiä kyniä on valmistettu vain 40 kappaletta.

The Sun -lehti uutisoi hiljattain Pattinsonin asuvan Stewartin kotona Los Angelesissa. Heidät on myös nähty viettämässä romanttisia hetkiä yhdessä. Pariskunta vietti Stewartin syntymäpäiviä iloisissa tunnelmissa Hansonin levynjulkkareissa Los Angelesissa.

Kristen Stewartin viimekesäinen pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Äskettäin mediassa kerrottiin, että kyseiselle Lumikki-elokuvalle tehdään myös jatko-osa, mutta Sandersin paikalle palkataan uusi ohjaaja.