Teinityttö pelkää hedelmiä ja vihanneksia – syö pelkkiä nuudeleita

Lifestyle Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nuudelit kuuluvat monen opiskelijan stereotyyppiseen ruokavalioon. Niitä kulutetaan halvan hinnan ja yksinkertaisen ruoanlaittometodin vuoksi. Herkullinen ateria kun syntyy pelkästään sillä, että nuudeleita keittelee muutaman minuutin kiehuvassa vedessä.

Nyt erään brittiteinin kerrotaan elävän uskomattomalla dieetillä, johon kuuluu pelkkiä M Savers -merkin nuudeleita. 18-vuotias Georgi Readman kuluttaa viikossa yhdeksän pakettia kananuudeleita. Hän kärsii valikoivasta syömishäiriöstä, jonka takia neito ei voi syödä muunlaista ruokaa, koska pelkää sairastuvansa.

Shanklinista kotoisin oleva teinityttö painaa tällä erää vain 44,5 kiloa. Hän ei kykene tilansa vuoksi syömään lainkaan vihanneksia ja hedelmiä, koska pelkää niitä. Hän on joskus onnistunut nauttimaan vähän perunaa ja pieniä palasia kanaa.

– Rakastan nuudeleita. Äiti menee supermarkettiin ja ostaa niin monta pakettia kuin hänellä on varaa. Himoan aina nuudeleita ja voin syödä kaksi pakettia kerralla, kertoi Georgi Readman Daily Mail -lehdelle.

Tilansa vuoksi Readman ei useinkaan ruokaile ystäviensä kanssa, koska hän ei halua muiden huomaavan ongelmaansa. Teinitytön suurin unelma on pystyä syömään terveellisesti ja lihoa muutamia kiloja. Hän paljasti tilansa kehittyneen vuosien saatossa nirson syömisen kautta.