Rahat loppu? Ian Ziering esiintyy stripparina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hills 90210 -televisiosarjasta kuuluisuuteen noussut vaalea kiharapää Ian Ziering teki taannoin uuden aluevaltauksen Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -televisiosarjassa. Nyt mies vie taitonsa Las Vegasin yökerhoon eroottinen pilke silmäkulmassaan.

Steve Sandersia legendaarisessa losangelesilaisten nuorten elämästä kertovassa televisiosarjassa esittänyt näyttelijä pistää niin sanotusti ”mirrin” kaulaan ja hyppää yleisön eteen kesäkuussa. Mies esiintyy yhdessä maailman suosituimman tanssiryhmän, eli Las Vegasin Chippendalesin, vierailevana tähtenä.

Esitys tanssitaan TMZ.comin mukaan Rio All-Suite Hotel & Casinon yökerhossa. Kyseessä ei ole ennenkuulumaton tempaus, sillä notkeavartaloisten lihaskimppujen kanssa ovat tanssineet myös sellaiset miehet kuin Joey Lawrence ja Jake Pavelka.

Ian Ziering on 49-vuotias näyttelijä, ja tuli tunnetuksi Beverly Hills, 90210 -sarjasta, mutta on sittemmin nähty hieman tuntemattomissa elokuvissa. Mies on naimisissa sairaanhoitajana työskentelevän Erin Kristine Ludwigin kanssa ja pariskunnalla on parivuotias tytär nimeltään Mia.