Suomalaismiehen ja Paris Hiltonin rakkaus kukoistaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on ollut viime aikoina vain harvoin otsikoissa. Naisen Twitter-profiilista käy kuitenkin selville, että neitokainen viettää mielummin aikaansa suomalaisrakkaansa kanssa kuherrellen kuin parrasvaloissa patsastellen.

Vaikka osa veikkasi Paris Hiltonin ja suomalaistaustaisen miesmalli River Viiperin suhteen olevan vain hetken hekumaa, puhuvat naisen Twitter-päivitykset täysin päinvastaista. Nainen vaikuttaa erittäin rakastuneelta. Miehen äiti on suomalainen Riitta Viiperi, joka tunnetaan mallina.

Parisin suhde 21-vuotiaan River Viiperin kanssa on ainakin neitokaisen kuvien ja päivitysten mukaan syvenemässä pian uudelle tasolle – ainakin mikäli uskomme perijätärtä, joka ei herkene hehkuttamasta tuoretta rakastaan. Suomalaiset voivat siis huokaista helpotuksesta. Vaikka Suomen oma vävypoika Adam Lambert erosikin hiljattain Sauli Koskisesta, on meillä vielä saumaa saada Hollywood-miniäksi ihka-aito Hiltonin suvun jäsen.