Huh, naisten päiväuni unelmoi pankkiryöstön tekemisestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten kuumimpien seksifantasioiden kärkeen päässyt näyttelijä Ryan Gosling on tullut tutuksi muun muassa elokuvista Drive ja The Gangster Squad. Nyt mies paljastaa haaveilleensa aina pankkiryöstäjän urasta.

Ryan Gosling on omien sanojensa mukaan aina unelmoinut tekevänsä pankkiryöstön, mutta on pelännyt liikaa joutuvansa vankilaan. Mies pääsi kuitenkin toteuttamaan ryöstöhemmon olemustaan tuoreessa The Place Beyond the Pines -elokuvassa, Nuts-lehti raportoi.

Mies äänestettiin hiljattain Detail-lehden äänestyksessä seksifantasioiden ykköskohteeksi suvereenisti, saadessaan 50 prosenttia äänistä. Pahan pojan imago nostanee näyttelijäkomistuksen seksikkyyttä entisestään. The Place Beyond the Pines sai Suomen ensi-iltansa maaliskuun lopulla.