Glee-tähdet riisuivat alastomaksi kuvauksissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Musikaalipainotteinen nuortensarja Glee on kerännyt neljän tuotantokautensa aikana sarjan tähtikaartiin useita kuuluisia nimiä. Ohjelmassa on nähty vierailijoina muun muassa Gwyneth Paltrow, Kate Hudson ja Sarah Jessica Parker.

Nyt ohjelman tähdet Jennifer Morrison, Naya Rivera, Clare Bowen ja Christa Miller ovat osallistuneet Allure-lehden alastonkuvauksiin. Neitokaiset nähdään verkkovideolla kuvauksissa, ja he kertovat haastattelussa tunnelmistaan. Pätkällä nähdään myös kohutut alastonotokset.

Kuva: Allure, YouTube
Kuva: Allure, YouTube

– Vietin koko viikon kertomalla kaikille tuntemilleni ihmisille tästä, esimerkiksi työkavereille. Heitin vain tämän tiedon ilmoille odottamatta – että poseeraan alasti, kertoi näyttelijätär Naya Rivera videolla.

Kuva: Allure, YouTube
Kuva: Allure, YouTube