Seksiä ulkona? Näin asiantuntija vastaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksiä kerran viikossa lauantai-iltaisin saunan jälkeen, tietenkin omassa sängyssä ja pimeässä. Kuulostaako tylsältä? Seksiä kannattaa harrastaa myös muualla kuin makuuhuoneessa tai oman katon alla.

Seksipaikkojen vaihtelu tuo suhteeseen jännitystä, luovuutta ja hauskuutta. Mikäli ei kuitenkaan mieli harrastaa lähetyssaarnaajaa kodin ulkopuolella, kannattaa oman huushollin kolkat ottaa käyttöön viimeistä nurkkaa myöten. Unohda makuuhuone ja harrasta seksiä vaikkapa keittiössä, ruokailuhuoneessa tai kotitoimiston työpöydällä.

Spontaani käytös voi viedä suhteen uudelle tasolle. Seuraa kumppaniasi suihkuun tai vaikkapa kodinhoitohuoneeseen, jossa pesukoneen päällä lemmiskely saattaa lisätä värisevää nautintoa. ModernMan.com-lehden asiantuntija vinkkaa myös kuntopyörän päällä harrastettavan seksin olevan ainutlaatuinen kokemus.

Ulkosalle uskaltautuvat voivat käyttää mielikuvistustaan rakkauden toiminnan paikoiksi. Esimerkiksi kesäyössä telttaileminen ja nuotion loisteessa rakasteleminen nostaa rakkaushormonit äärimmilleen ja vie kaksikon yhteistä nautintoa kumpuavalle retkelle. Mikäli pitää jännityksen tunteesta, kannattaa suunnata parkkipaikoille, puistoon tai vaikka golfkentille. Kiinnijäämisen pelko kiehtoo varmasti myös hisseissä, kirjastoissa ja huonekaluliikkeissä rakastelevia pupusia.