Ozzy Osbourne pyysi anteeksi: ”Olen viimeisen puolentoista vuoden ajan käyttänyt huumeita”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Black Sabbath -keulahahmo Ozzy Osbournen ja hänen managerivaimonsa perhe kuuluu rockmaailman kuuluisimpiin dynastioihin. 31 vuotta naimisissa olleen parin uutisoitiin kuitenkin äskettäin olevan asumuserossa. He asuvat parhaillaan omissa asunnoissaan, ja heidät on kuvattu ilman vihkisormuksia.

Nyt Ozzy Osbourne on itse kommentoinut tilannetta. 64-vuotiaan rocktähden Facebook-sivullaan julkaisemassa tiedotteessa hän kertoo kärsineensä kauan pahoista päihdeongelmista, mutta väittää erohuhujen olevan tuulesta temmattuja.

– Olen viimeisen puolentoista vuoden ajan juonut ja käyttänyt huumeita. Olin pimeässä paikassa, ja käyttäydyin kusipäisesti rakkaimpiani, perhettäni, kohtaan. Voin kuitenkin ilokseni sanoa olevani nyt 44. päivää raittiina, Ozzy avautuu.

– Haluan vain tehdä selväksi, että Sharon ja minä emme ole eroamassa. Yritän vain olla parempi ihminen. Haluan pyytää viime aikojen sekopäistä käytöstäni anteeksi Sharonilta, perheeltäni, ystäviltäni ja bändikavereiltani… Sekä faneiltani, Ozzy päättää avoimen kirjeensä.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.