Niko Saarinen Radio Rockille: ”Kaikki masturboivat viidakossa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viidakon tähtöset saivat tänä vuonna riveihinsä Niko ”BB-Niko” Saarisen, joka lähetettiin yhdeksän naisen kanssa kokeilemaan kestävyyttä ja erätaitoja keskelle viidakkoa. Niko paljasti Radio Rockin Heikelä Korporaation ohjelmassa, että tähtösten suurin ongelma oli seksin puute.

BB-tähti on aiemmin kertonut ottaneensa viidakkoon mukaan sekä vauvaöljyä että sähköllä toimivan parranajokoneen. Öljy oli kaunista rusketusta varten, mutta mies oli omien sanojensa mukaan palanut jo ensimmäisenä päivänä. Nikon mukaan osa Viidakon tähtösistä jännitti televisiokameroita, eivätkä he osanneet olla täysin luonnollisia kuvaustilanteissa.

– Kun kamerat sammuivat, alkoivat kaikki pervoilemaan. Kyllä siellä varmaan kaikki myös masturboivat, ja näistä asioista puhuttiin aika avoimestikin. Susanna Indren oli rivoin, Niko Saarinen kertoi Radio Rockille.

Realityjulkkis kertoi lisäksi, että hänen mielestään viidakossa kauheinta oli rinkka, jonka pohjalle mies ei uskaltanut laittaa kättään kuin vasta viidakosta pois päästyään. Mies pelkäsi rinkan pohjalla mahdollisesti asustelevia ötököitä. Niko kertoi haastattelussa naisten jättäneen hänet rauhaan viidakossa, vaikkakin he olivatkin huudelleet alastomalle miehelle, että tällä on viidakon suurin boa.