Niko Saarinen vertasi Big Brotheria armeijan käymiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viidakon tähtösten Niko ”BB-Niko” Saarinen, on nähty Big Brother -ohjelmassa parillakin eri tuotantokaudella. Ohjelman taannoisessa ensimmäisessä jaksossa nuori mies vertasi BB-taloa armeijan käymiseen, vaikka mies ei ole suorittanut vieläkään asevelvollisuuttaan.

Ensimmäisen jakson televisioesityksen jälkeen Niko käväisi Radio Rockin vieraana, jossa hän joutui selittelemään realitysarjassa kuultuja kommenttejaan. Hän oli edelleen samaa mieltä asiasta.

– Mun mielestä mä oon tehny enemmän Suomen valtiolle kuin ne, jotka on armeijassa. Siellä käy tyttöystävät kerran viikossa nussimassa, mulla ei ollu mitään, Niko totesi Radio Rockin haastattelussa.

Mies myönsi käyneensä aikoinaan kasarmilla, jossa viihtyi kaksi tuntia, kunnes pyysi pääsevänsä siviilipalvelukseen.

– Vaatteet heitettiin eteen kuin koiralle, eikä siellä ollu mun kokosia kenkiä. Viittasin ja sanoin: ”Moi, mä haluun sivariin”, Niko kertoi.

Saarinen ei ole vieläkään suorittanut siviilipalvelusta. Niko puolusteli tehneensä Suomen valtiolle isomman palveluksen osallistumalla Big Brother -ohjelmaan. Hänen mukaansa realitysarja on inttiä isompi juttu. BB-tähti naurahtaa Korporaatiolle, että hän on pitänyt ihmisiä kotona turvallisesti television ääressä ohjelmassa esiintyessään.