Tämä seksipommi on vuoden 2013 Playmate – ja nörttien märkä päiväuni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naapurintyttömäinen Pamela Horton pääsi viime vuonna Playboy-lehden lokakuun Playmate-tytöksi. Nyt lehden lukijat ovat äänestäneet neitokaiselle uuden arvostetun tittelin, sillä hän on saanut kunnian olla Vuoden 2013 Playmate.

Pamela Horton kuvailee itseään nörtiksi, sillä hän rakastaa omien sanojensa mukaan videopelien pelaamista. Neitokaisen lempipelejä ovat muun muassa League of Legends ja World of Warcraft, joten jokaisen tietokonepelaajan märkä päiväuni on virallisesti syntynyt. Muina harrastuksinaan nainen mainitsee piirtämisen ja maalaamisen.

Kissaihmiseksi itseään tituleeraava Playboy-malli omistaa kolme kattia. Pamela on syntynyt Los Angelesissa, mutta muutti taannoin isänsä työn perässä Wichitaan. Nainen pitää välivuotta psykologian yliopisto-opiskeluista, mutta hänen tavoitteenaan on valmistua vielä jonakin päivänä taideterapeutiksi. Pian 25 vuotta täyttävä Playmate on tehnyt mallin töitä viitisen vuotta.