Terminator-tähden raju muodonmuutos – homssuiseksi tavikseksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Edward Furlong tuli aikoinaan tunnetuksi Terminator 2 -elokuvasta. Viime vuosina mies on ollut otsikoissa lähinnä oltuaan ongelmissa lain kanssa. Näyttelijä on jälleen joutumassa vankilaan, ja syynä tähän on kaksi ehdonalaisen tuomion rikkomista.

Nyt 35-vuotias Edward on ikuistettu kävelyllä Los Angelesissa. Uudet paparazziotokset paljastavat miehen muuttuneen huomattavasti menestysvuosiltaan. Entinen teinitähti onkin varsin järkyttävä näky kävellessään kadulla naispuolisen ystävänsä kanssa. Kalpea ja homssuinen mies näyttää enemmän kadunmieheltä kuin Hollywood-tähdeltä.

Edward Furlong erosi ex-vaimostaan Rachael Kneelandista vuonna 2009. Avioeron seurauksena Furlongille määrättiin kolmen vuoden lähestymiskielto Rachaeliin, joka väitti miehen uhkailleen häntä murhalla ja itsemurhalla. Edward Furlongilla tiedetään olleen myös pahoja alkoholi- ja huumeongelmia. Valkokankaan puolelta näyttelijä tunnetaan esimerkiksi elokuvista Terminator 2, American History X ja The Green Hornet.