Justin Bieber uskonnollisuudestaan: ”Puhun suoraan Jumalalle”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vastikään hiustyyliään muuttaneen Justin Bieberin ongelmista on viime aikoina syytetty niin hänen ystäviään ja ex-rakas Selena Gomezia kuin miehen edesmennyttä idolia, poptähti Michael Jacksonia. Vaikka teinitähti rypee kohuissa, kerrotaan hänellä olevan hyvät välit Jumalan kanssa.

E! News kertoo, että Bieberin kiertueella kulkee hengessä mukana myös Bieberin henkilökohtainen pastori, Judah Smith. Bieber ja Smith pitävät pastorin lausuman mukaan paljon yhteyttä myös kiireisen keikkatahdin keskellä, ja he vaihtavat ajatuksia muun muassa Raamatun teksteistä.

Olemme aiemmin uutisoineet Justin Bieberin jalkaansa ottamasta tatuoinnista, jossa on iso Jeesuksen kasvokuva. 19-vuotias teinitähti on myös kertonut, ettei hän käy lainkaan kirkossa. Kristinuskoinen Bieber haluaa nimittäin puhua Jumalalle ilman muiden läsnäoloa. Poplaulaja rukoileekin usein esimerkiksi ennen esiintymisiään.

– Puhun suoraan Jumalalle, joten minun ei tarvitse käydä kirkossa, Bieber kertoi.

Laulaja myös kiittää Jumalaa huikeasta suosiostaan. Bieberin mukaan Jumala on luonut laulajan auttamaan ihmisiä. Nuorukainen on vakuutellut toistamiseen elämänsä olevan järjestyksessä. Uraansa painottava tähti on kuitenkin myöntänyt olevansa yksinäinen, koska hänellä ei suosiostaan huolimatta ole oikeita ystäviä.