Justin Bieber kalastelee faneja? Instagram-kuvat silkkaa herutusta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber herätti jokin aika sitten kohun vierailtuaan Amsterdamissa Anne Frankin talossa, jossa kuuluisa sota-ajan juutalaisikoni piileskeli natseilta. Bieber raapusti viestin talon vieraskirjaan. Hän olisi halunnut Annesta Belieberin, mikä suututti historiasta tietämättömiä faneja.

Nyt 19-vuotias poppari on jälleen herättänyt hämminkiä Instagram-otoksillaan. Justin vaikuttaa nimittäin kalastelevan ihailijoita uusimmista julkaisuistaan päätellen. Kuvissa Bieber muun muassa esiintyy poseerauksessa, joka muistuttaa ikonista James Dean -esiintymistä. Justinin tiedetään ihailevan kyseisen Hollywood-tähden tyyliä. Poppari on julkaissut myös paidattomia herutuskuvia, joissa tarjoaa teinitytöille silmänruokaa.

Socialbakers-yrityksen tekemän taannoisen tutkimuksen ansiosta Justin menettää Twitterin kuningas tittelinsä takaisin Lady Gagalle, jolla on eniten aitoja seuraajia. Popkaunottarella on nimittäin 19 miljoonaa aitoa seuraajaa palvelussa. Lady Gaga hallitsi Twitter-palvelun ykköspaikkaa vuodesta 2010 lähtien tämän vuoden tammikuuhun asti. Bieberille kuuluu taas kyseenalainen kunnia henkilönä, jolla on eniten huijaustilejä Twitter-palvelussa.