Uusi kauneusbuumi leviää: Nännit kauniimmiksi tatuoinneilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kestopigmentointeja tehdään nykyisin esimerkiksi kulmakarvoihin, huulten ympärille ja rajaukseksi silmäluomiin. Nyt Britanniassa on yleistynyt uusi tatuoinnin alalaji, jossa naiset tatuoivat nänninsä nätimmän näköisiksi.

The Telegraph -lehden mukaan liverpoolilaiset naiset ovat innostuneet ottamaan tatuointeja, joissa heidän nänninsä väritetään tummemmiksi ja täydellisemmän muotoisiksi. Kyseessä on käytännössä kestopigmentointi, sillä tatuointitulos kestää 12 – 18 kuukautta.

Kaksi tuntia kestävä nännioperaatio maksaa noin 1.200 puntaa, eli reilut 1.400 euroa. Pigmentoinnit oli alun perin tarkoitettu naisille, joiden rinnat oli syystä tai toisesta jouduttu rakentamaan uusiksi. Naiset tahtovat alan yrittäjän mukaan eniten tummentaa nänniensä sävyä, mikä tuntuu nyt olevan Liverpoolin alueella lähes muoti-ilmiö.