Poikabändi esitteli lihaksikkaan rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Wanted -kokoonpano kuuluu tällä erää Britannian suosituimpiin poikabändeihin. Nuoret miehet ovat herättäneet mediassa kyseenalaista huomiota mollaamalla suurempaa menestystä saanutta kilpailijaansa, One Direction -yhtyettä.

Nyt bändin pojat ovat viettäneet lokoisaa lomaa Bahamasaarilla. Paparazzit ikuistivat otoksiin yhtyeen paidattomat komistukset, Max Georgen ja Jay McGuinnessin. Mukana aurinkoisissa tunnelmissa olivat myös yhtyetoverit Siva Kaneswaran ja Tom Parker kauniine tyttöystävineen.

Max Georgen lisäksi The Wanted -yhtyeeseen kuuluvat Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. The Wanted -yhtye opetti taannoin David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaralla. He myös viettivät taannoin aikaa Playboy-kartanossa Hugh Hefnerin ja naiskaunottarien kanssa.