Anna pelkää vanhenemista – ruiskuttaa verta ihon alle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen näyttelijäkaunotar Anna Friel on tullut tunnetuksi Pushing Daisies -sarjan roolinsa myötä. Vuonna 2010 miehestään David Thewlisistä eronnut neitokainen on nähty myös alastomana teatterin lavalla Breakfast At Tiffany’s -esityksessä.

Nyt Anna Friel paljasti, että hänen nuorekkaan ulkonäkönsä salaisuutena on curry-lehdistä valmistettu tee. Nainen kertoi Britannian Grazia-lehdelle, että teen juominen auttaa häntä estämään harmaiden hiusten ilmaantumisen. Kaunotar tahtoo olla brunette viimeiseen saakka.

– Voin pahoin löydettyäni harmaan hiuksen päästäni ja luin, että curry-lehdet auttavat säilyttämään aidon hiusten sävyn, hän kertoo.

Anna paljastaa nauttivansa päivittäin useamman annoksen myös muita mausteteeseoksia, kuten 12 kuppia cayenne-pippurista, vaahterasiirapista ja sitruunamehusta valmistettua kuumaa juomaa. Se estää hänen ikääntymisen myötä tulleiden ryppyjen muodostumista. Erikoisten juomien lisäksi nuoren näköinen näyttelijätär nauttii verikasvohoidoista, joissa hänen omaa verta ruiskutetaan takaisin kasvojen ihon alle.

Anna Friel tuli Britanniassa aikoinaan tunnetuksi Brookside-saippuasarjan tähtenä, jonka roolistaan hän sai kotimaassaan myös Suosituimman naisnäyttelijän palkinnon. Vasta suosikkisarja Pushing Daisies nosti hänet kuitenkin kansainväliseksi tähdeksi. Tähti on nähty lisäksi elokuvissa London Boulevard, Land of the Lost, Neverland, Limitless ja Public Enemies.