Tässä ovat Hollywoodin inhotuimmat tähdet – yllätystulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva Gwyneth Paltrow on esiintynyt uransa aikana kymmenissä elokuvissa. Nyt nainen on äänestetty Star -lehden kyselyssä Hollywoodin inhotuimmaksi julkkikseksi.

Toiseksi Star-lehden listalle pääsi pettämiskohuissa ryvettynyt Kristen Stewart ja kolmannelle palkintopallille kiipesi latinokaunotar Jennifer Lopez. Listalle pääsivät myös sellaiset supertähdet kuin Justin Bieber ja Madonna.

1. Gwyneth Paltrow

2. Kristen Stewart

3. Jennifer Lopez

4. John Mayer

5. Katherine Heigl

6. Matt Lauer

7. Madonna

8. Justin Bieber

9. Anne Hathaway

10. Kris Jenner

11. Kim Kardashian

12. LeAnn Rimes

13. Ashton Kutcher

14. Jay Leno

15. Angelina Jolie

Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut Gwyneth Paltrow noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hän muun muassa syö vain yhden aterian päivässä. Näyttelijätär oli aikoinaan kihloissa Brad Pittin kanssa puolen vuoden ajan. Ennen avioliittoaan neitokainen seurusteli Ben Affleckin kanssa kolme vuotta.