Karmaiseva näky: Rusketushullu perheenäiti rinnat paljaana rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eräs Yhdysvaltojen hämmentävimmistä pintajulkkiksista on rusketushulluna äitinä tunnettu Patricia Krentcil. Nainen nousi kohun kohteeksi, kun hänen kerrottiin yrittäneen ruskettaa itsensä lisäksi kuusivuotiasta tytärtään.

Nyt 44-vuotias perheenäiti on heittäytynyt suorastaan riettaaksi New Jerseyn rantahiekalla. Patricia heitti vapaamielisesti bikiniensä yläosan menemään ja kieriskeli meren rannalla mummomaisissa uimapöksyissä. Nainen intoutui esittelemään väriä saaneita kurvejaan TMZ-lehden paparazzille varsin estottomissa asennoissa. Katso kuvat tästä.

Patricia Krentcil on väittänyt syyttömyyttään tyttärensä solarium-palovammoihin, mutta kohu hänen ympärillään ei ota laantuakseen. Taannoin naisesta lanseerattiin jopa näköisnukke, josta käy korostetusti ilmi naisen uskomaton ihonväri. Oranssinruskea action-nukke tuli myyntiin viime kuussa 24 euron hintaan. Lukuisat julkkistähdet ovat sivaltaneet perheenäitiä muun muuassa televisiossa ja sosiaalisessa mediassa.