3 800 dollaria löytyi roskiksesta – näin kävi rahoille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Aina välillä julkisuuteen nousee tarinoita ihmisistä, jotka ovat herättäneet hämmästystä hyväntahtoisuudellaan ja ilahduttavilla teoillaan. Nyt tällaisia tarinoita on jälleen yksi lisää, kun eräs amerikkalaismies löysi huomattavan rahasumman roskasäiliöstä.

Tenneseeläismies Joe Ellis oli alkukuusta penkomassa paikallisen huolto-aseman roskasäiliötä löytääkseen sieltä palautettavia tölkkejä. Rahapulassa ollut Ellis löysikin yllätyksekseen huomattavan kasan käteistä. Rahojen ottamisen sijaan mies vei löydöksensä huolto-aseman henkilökunnalle, jotka laskivat yhteissummaksi 3.800 dollaria, eli noin 2.900 euroa, ABC uutisoi.

– Se on liian iso summa minun vain löytää ja olla palauttamatta sitä, Joe Ellis selittää ABC:lle.

Huolto-aseman työntekijät soittivat poliisille, ja rahojen omistaja on saatu selville. Kyseessä oli ollut autoaan siivonnut mies, joka oli heittänyt rahansa vahingossa roskiin. Kiitollinen mies on lahjoittanut Ellisille 400 dollaria, eli hieman yli 300 euroa tämän ystävällisestä teosta.