Hollywoodin vihatuimmat tähdet listattiin – yllätysnimet joukossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodissa on tunnetusti oma nokkimisjärjestyksensä, ja sanotaankin, että hyvän maineen menettänyt saa tehdä kovan työn päästäkseen jälleen kukkulan huipulle. Star-lehti valitsi listauksessaan viihdekaupungin vihatuimmat tähdet.

Inhotuimpien tähtien listalle on päässyt etuoikeutetusti poptähti Rihannan taannoin pahoinpidellyt räppäri Chris Brown. Niin ikään Sandra Bullockia ja Kat Von D:ta pettänyt tv-persoona Jesse James on mustannut maineensa naistenmiehenä. Avioliitto Demi Mooren kanssa teki Ashton Kutcherista suositun tähden, sen sijaan naisen pettäminen ei.

Pettäjien inhokkilistalla valloittaa lisäksi syrjähypyn tehnyt vampyyrikaunotar Kristen Stewart. Angelina Jolie nähdään edelleen naisena, joka vei Brad Pittin Jennifer Anistonilta. Myöskään vilautteleva viisikymppinen Madonna ei ole herättänyt MDNA-kiertueen käytöksellään kunnioitusta.

Oscar-voittaja Anne Hathawayta pidetään Hollywoodin sisäpiirissä teennäisenä tähtenä, ja häntä on haukkunut julkisesti muun muassa ex-siippa James Franco. Näyttelijä Shia LaBeouf herätti närää Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta -elokuvan tuotantotiimissä ja tähdessä Harrison Fordissa haukkumalla tuotosta julkisesti.

Monet rakastavat teini-idoli Taylor Swiftiä, mutta popparin vaihtuvat miessuhteet ja niistä kirjoitetut nyyhkylaulut ovat herättäneet myös ärsytystä. Lehdistö näyttää myös kääntyneen voimakkaasti entistä kultapoikaa, poppari Justin Bieberiä vastaan nuorukaisen viimeaikaisten sekoilujen takia.

Lindsay Lohan on tämän hetken kuumin kohujulkkis, joskin neito on päätynyt myös vihatuimpien listalle. Hänen kuvauksista myöhästymisistään on julkaistu monia uutisia. Poptähti John Mayer tunnetaan taas miehenä, joka ei tiedä, haluaako hän olla yhdessä naisen kanssa vai ei. Viimeksi mies dumppasi Katy Perryn. Listalle päätyivät myös Jay Leno, LeAnn Rimes, Kim Kardashian, Kris Jenner, Katherine Heigl, Matt Lauer ja Gwyneth Paltrow.