Hulvaton kylpytakki Star Warsin faneille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Star Wars -elokuvien rakastettu hahmo Chewbacca voi jatkossa seikkailla vaikkapa suomalaisessa kodissa lauantaisaunan jälkeen. Verkossa on nimittäin tullut myyntiin Chewbacca-kylpytakkeja.

Kylpytakkeja kaupataan Amazon-verkkokaupassa 67 dollarin hintaan.

Kuva: Amazon
Kuva: Amazon
Kuva: Amazon
Kuva: Amazon

Treasures from the Hollywood Vaults -huutokauppatapahtumassa etsittiin taannoin uusia omistajia joillekin elokuvahistorian merkittävimmille esineille. Star Wars -faneille oli myynnissä Chewbacca-hahmon aidon karvapuvun päähine.

Karvaisen komistuksen saa itselleen arviolta 49.000 – 65.000 eurolla. Huutokaupan muihin haluttuihin esineisiin lukeutuvat esimerkiksi Rusell Crowen rintapanssari Gladiator-elokuvasta, Ian McKellenin Magneto-puku X-Menistä sekä Hugh Jackmanin Wolverine-kynnet.