Niko Saarinen Radio Rockille: ”Tyhmennyn kun kamerat käynnistyvät”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsinkiläinen Niko ”BB-Niko” Saarinen työskentelee chatjuontajana ja kirjoittaa seikkaperäistä blogiaan. Mies nähdään parhaillaan Sub-tv:llä esitettävässä Viidakon tähtöset -televisiosarjassa. Radio Rock kyseli miehen kuulumisia Heikelä Korporaatiossa.

Niko kertoi, ettei ole myynyt lehdille paljastuksia, vaikka rahalle olisikin ollut käyttöä. Lisäksi realityjulkkis totesi olevansa muuttunut mies, ja ettei hän enää havittele sensaationhakuisiin otsikoihin, kuten BB-kuvausten kulta-aikoina.

– Mä oikeastaan tyhmennyn kun kamerat käynnistyvät. En osannut arvata, että saan Viidakon tähtösillä näin paljon huomiota. Suollan juttua ku paskaa, Niko Saarinen kertoi Radio Rockille.

Haastattelussa Niko paljasti, ettei menisi enää Big Brotheriin.

– En lähtis BB-taloon enää. En koe, että kannattaisi kolmatta kertaa.

Mies myöntää aikoinaan tahtoneensa BB-hypetyksen jälkeen enemmän julkisuutta, mutta kehuu kasvaneensa näistä ajoista henkisesti. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluvat Aurinkorannan tähtösten kuvaukset, ja sarja esitetään Subin netissä kesän aikana. Sen jälkeen miehen suunnitelmat ovat avoinna.