Will Smithin poika Jaden uskoo alieneihin – varmisti korkeimmalta taholta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisen näyttelijä-muusikko Will Smithin kerrottiin taannoin kieltäytyneen Quentin Tarantinon ohjaaman Django Unchained -elokuvan pääosasta, koska hänestä rooli ei ollut tarpeeksi vaikuttava. Elokuvissa on näytellyt myös tähden poika, Jaden Smith.

Nyt 14-vuotias julkkistähti on kertonut uskovansa maan ulkopuoliseen elämään. Jaden paljasti vastikään varmistaneensa tilanteen presidentti Obamalta. Nuorukaisen mukaan ihmisissä on jotain vikaa jos he ajattelevat, että ihmiset ovat ainoita olentoja universumissa.

– Pidän alieneista! Mielestäni ne ovat upeita, koska niitä on olemassa. Puhuin joskus presidentti Obamalle avaruusolennoista. Hänen mukaansa niiden olemassaoloa ei voida vahvistaa, eikä myöskään kieltää. Niitä siis on, kertoi Jaden Smith Wonderland-lehdelle.

Taannoin Jaden Smith sai aikaan sanasodan Instagram-palvelussa. Eräs naisfani haukkui nuorukaisen fania lihavaksi verkossa ja alkoi vielä ryppyillä Instagram-palvelun ylläpitäjälle. Kommenteista suuttunut Jaden Smith julkaisi naisfanille suunnatun törkeän viestin verkossa. Hän haukkui faniaan muun muassa pienip*rseiseksi n*ekeritytöksi, mutta poisti samantien viestin ja kiisti myöhemmin sen julkaisemisen.