Bethenny Frankelin bikinivartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel tunnetaan New Yorkin täydellisenä naisena. Hänen täydellinen elämäntyylinsä koki kolauksen äskettäin, kun kahden vuoden mittainen liitto Jason Hoppystä päättyi eroon.

Sittemmin kaunotar on ollut huolissaan siitä, miten ero vaikuttaa hänen raha-asioihinsa. Nyt Bethenny on ikuistettu hotellin uima-altaalla Miamissa, jossa nainen nähtiin muun muassa sinisessä bikiniasussa Bryn-tyttärensä kanssa. 42-vuotias nainen ei vaikuta otoksissa päivääkään yli kolmekymppiseltä.

Frankel on ehtinyt omien suhdesotkujensa lisäksi tukea ystäviään. Äskettäin ruokabloggari Nicholas Feitel tuli julkisuuteen kertomalla Bethennyn korvaamattomasta avusta painonpudotuksessaan. Mies onnistui julkkisystävänsä tukemana laihduttamaan 30 kiloa.