Bostonin pommi-isku: Suosikkisarjojen jaksoja peruttu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viime viikolla Bostonin maratonin yhteydessä ollut pommi-isku on dominoinut otsikkoja ympäri maailmaa. Nyt myös Hollywood on herännyt iskun jälkeiseen todellisuuteen, ja televisiokanavat ovat alkaneet siivoamaan tarjontaansa pommi-iskun jälkimainingeissa.

Muun muassa Suomessakin suositun Castle-sarjan uusimman jakson lähetyspäivää muutettiin iskun takia. Kyseisessä jaksossa sarjan päähenkilö Kate Beckett käsittelee pommia, sarjaa esittävä ABC kertoo. Tämän koettiin olevan vielä liian arka aihe pommi-iskusta järkyttyneelle Yhdysvalloille.

Myös uutuussarja Hannibalin fanit joutuvat hyväksymään pommi-iskun laajemmat seuraukset. Sarjan viides jakso nimittäin vedettiin kokonaan julkaisusta sen väkivaltaisen luonteen takia, The Hollywood Reporter uutisoi. Sen sijaan katsojille näytetään sarjan kuudes jakso, eikä lähteiden mukaan väliin jäävän jakson pitäisi haitata tarinan etenemistä.

Sarjojen uusinnat ovat myös tuottaneet televisiokanaville päänvaivaa. Muun muassa Family Guy -sarjan uusinta peruttiin, koska siinä viitattiin pommeihin ja maratonia juoksevien yli ajamiseen. Myös New Girl -sarjan uusinta peruttiin, koska kyseisessä jaksossa kämppäkaverit epäilevät sarjan päähenkilön Jessin erästä oppilasta murhasuunnitelmista.