Bradley Cooper vieraili Bostonin pommi-iskussa loukkaantuneen luona – katso kuva

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kauhea kankkunen -elokuvien myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper äänestettiin vuonna 2011 maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Näyttelijäkomistus on markkinoinut viime aikoina Unelmien pelikirja -elokuvaansa. Lähipäivät mies on viettänyt Bostonissa.

38-vuotias Cooper on nyt tehnyt hyvää piristämällä tämänviikkoisessa Bostonin pommi-iskussa loukkaantunutta Jeff Baumania. Molemmat jalkansa terrori-iskussa menettänyt Bauman sai nimittäin sairaalaan vieraakseen Bradley Cooperin ja The New England Patriots -pelaajan Julian Edelmanin. Edelman julkaisi vierailusta yhteiskuvan Twitterissä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Näyttelijäkomistus osallistui myös bostonilaiskirkossa järjestettyyn rukoustilaisuuteen pommi-iskun uhrien muistoksi, Entertainment Today uutisoi. Cooper on lähiaikoina viettänyt aikaa Bostonissa kuvaten uusinta, American Hustle -nimistä elokuvaansa. 1980-luvulle sijoittuva elokuva kertoo tositarinan FBI:n Abscam-peiteoperaatiosta.

Bradley Cooper valittiin vuonna 2011 People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Tähti kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan tittelistään. Näyttelijähurmurin mielestä hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.