Britney Spears äänitti Smurffit-laulun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britney Spears nimettiin äskettäin maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi. Popin prinsessaksi kutsuttu tähtikaunotar tienasi vuoden 2012 aikana 58 miljoonaa dollaria, eli noin 46 miljoonaa euroa. Nyt nainen astui studioon äänittämään smurffien lauluja.

Uutisoimme hiljattain paljastuksesta, jonka mukaan Britney ei ole laulanut itse kaikkien levyjensä kappaleita, vaan mikrofonin varressa on hoilannut amerikkalainen Myah Marie -niminen neitokainen. Britney ei ole kommentoinut väitteitä.

Nyt Britney Spears on kuitenkin Femail Firstin mukaan ollut itse äänessä, sillä hän nauhoitti hiljattain Smurffit-elokuvan kakkososaan tulevan kappaleen. Laulu on naisen mukaan yllätys myös hänen pojilleen, Seanille ja Jaydenille. Britney twiittasi uutisesta faneilleen, ja oli kappaleesta ilmeisen innoissaan.

Poptähti Britney Spears on nähty viime kuukausien aikana tiiviisti otsikoissa Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomaripestinsä ja kihlautumisensa päättymisen merkeissä. Neitokaisen myös kerrotaan jättäneen päihdevuodet historiaan.