Pamela Anderson ei ole tuntenut itseään koskaan kauniiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Baywatch-tähtenä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson saavutti miltei kulttimaineen 1990-luvulla muodokkaana kaunottarena. Vaalea kurvitar on esiintynyt Playboy-lehden kannessa enemmän kuin kukaan kanssasiskonsa.

Nyt 45-vuotias leidi paljastaa, että ei ole koskaan tuntenut itseään kauniiksi. Pamela arvelee syyn johtuvan siitä, että häntä pidetään yleisesti niin kuumana kissana. Hän myös väittää ihmisten yrittävän jarrutella naisen seksikästä habitusta.

– Tunnen, että seksikästä ulkonäköäni yritetään pehmentää julkisuudessa ja ehkäpä on jo sen aikakin. Tunnen oloni nykyään hyvin paljon erilaisemmaksi kuin Playboy-aikoina, nainen myöntää Buzzfeedille.

Pamela Andersonilla on teini-ikäiset pojat Brandon ja Dylan ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Povipommi on viihtynyt myös muun muassa mallikomistus Marcus Schenkenbergin ja rokkari Kid Rockin käsipuolessa. Pamela Anderson teki 90-luvulla Tommy Leen kanssa häämatkallaan seksivideon, joka vuoti verkkoon ja nousi useilla pornosivustoilla katsotuimmaksi seksivideoksi.