Leffakaunotarta syytettiin Bostonin pommittajaksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Zooey Deschanel tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös Rimmel-merkin mainoskasvona. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Yes Man, 500 Days of Summer ja Muuttohaluton poikamies. Hän tähdittää parhaillaan Fox-televisiokanavan komediasarjaa New Girl.

Nyt suosikkinäyttelijätär on joutunut erikoisten tapahtumien keskiöön. Fox-uutiskanava onnistui nimittäin sekoittamaan Deschanelin tällä hetkellä Bostonin pommi-iskusta epäiltyyn Dzhokhar A. Tsarnaeviin. Virhe ilmeni, kun Peter Ogburn -niminen mies laittoi televisionsa asetuksista tekstitykset päälle Foxin uutislähetykseen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Hän on 19-vuotias Zooey Deschanel, Fox kertoi pommituksesta epäillystä.

Ogburnin laitettua kuvan kanavan kömmähdyksestä Twitteriin moka kantautui myös Zooey Deschanelin tietoisuuteen. Näyttelijäkaunotar uudelleentwiittasi Ogburnin twiitin kutsumalla mokaa ”eeppiseksi munaukseksi”. Myös amerikkalaiskoomikko Joel McHale uudelleentwiittasi hämmentävän kuvan eteenpäin.

Zooey Deschanel työskentelee myös muusikkona. Vuonna 2002 hän lauloi ensimmäisen kerran valkokankaalla The New Guy -elokuvassa. Näyttelijätär duetoi myös koomikko Will Ferrellin kanssa Elf-elokuvassa Baby, It’s Cold Outside -kappaleen. Hollywood-kaunotar kärsii keskittymishäiriöstä ja on allerginen useille ruoka-aineksille. Hän seuraakin tarkasti ruokavaliotaan ja elää kasvissyöjänä.