Ajay Rochester lihoi uudelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa uutisoidaan jatkuvasti muodonmuutoksista, erityisesti Suurin pudottaja -ohjelma on ollut alallaan todellinen edelläkävijä. Viime päivinä Suurin pudottaja -ohjelman juontajatar on ollut otsikoissa yllättävästä syystä.

Laihdutusohjelman 44-vuotias australialainen juontaja Ajay Rochester on nimittäin lihonut valtavasti hyvin lyhyessä ajassa. Hän itse kertoi äskettäin 2Day FM -radiokanavan haastattelussa. lihoneensa yhteensä 48 kiloa. Nyt Ajay on päätynyt paparazzikuviin, jotka eivät ainakaan imartele häntä. Kuvissa hänet nähdään kantamassa lisää herkkuja kotiinsa.

Ajay Rochester juonsi Australian Suurin pudottaja -realitysarjaa vuosina 2006 – 2009. Hän asuu nykyisin Los Angelesissa. Nainen esiintyi viime vuonna Excess Baggage -realityohjelmassa muiden julkkisten rinnalla. Hän yritti laihduttaa dieettishow’ssa kilojaan muun muassa Kevin Federlinen kanssa.