Totuus kerjäläisistä paljastettiin – tuliko yllätyksenä?

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monia suomalaisia on viime vuosina ärsyttänyt romanikerjäläisten rantautuminen Suomeen, sillä nämä kerjäläiset ovat osa järjestäytynyttä rikollisuutta ja he vaativat rahaa usein jopa uhkaavaan sävyyn.

On yleisesti tiedossa, että suurin osa ulkomaisista kerjäläisistä keräävät rahaa suuremmalle organisaatiolle. Siitä huolimatta monet suomalaiset antavat yhä kolikoitaan auliisti näille henkilöille. Nyt eräs television kuvausryhmä on tutkinut tarkemmin erään ”rampautuneen” keräjäläisnaisen elämää. Seurannassa paljastui, että nainen oli kaikkea muuta kuin rampa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään miten nainen hoippuu ostoskadun jalkakäytävällä kahden kävelykepin varassa ja onnistuu saamaan ihmisiltä rahaa. Kuvausryhmä kuitenkin seuraa naista useiden päivien ajan, ja pian selviääkin, että kyseessä on erittäin hyvinvoivan näköinen ja trendikkäästi pukeutuva nuori nainen. Toisin sanoen hän ainoastaan näyttelee rampaa rahaa saadakseen.