Ozzy Osbourne vajosi syvälle – luuli Sharonin tappavan hänet

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Black Sabbath -keulahahmon Ozzy Osbournen ja hänen managerivaimonsa perhe kuuluu rockmaailman kuuluisimpiin dynastioihin. 31 vuotta naimisissa olleen parin uutisoitiin kuitenkin äskettäin olevan asumuserossa. He asuvat parhaillaan omissa asunnoissaan, ja heidät on kuvattu ilman vihkisormuksia.

64-vuotias Ozzy myönsi Facebook-sivuillaan käyttäneensä edellisen puolentoista vuoden ajan huumeita ja alkoholia. Nyt Daily Star Sunday -lehdellä on sisäpiirin tietoa siitä, kuinka pahasti muusikko todella retkahti. Lähteen mukaan rock-tähti ajoi Sharonin tämän sietokyvyn rajoille hullulla käytöksellään.

Ozzyn kerrotaan hourailleen, kuinka Sharon suunnittelee hänen tappamistaan. Legendaarinen muusikko oli myös kulkenut päiviä samoissa vaatteissa suostumatta peseytymään. Viimeisen pisaran kerrotaan olleen se, kun Black Sabbath -rokkari ei ollut nukkunut kuuteen päivään, ja Sharonin elämä alkoi olemaan helvetillistä.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.