Elizabeth Hurley on innokas farmari – hätistelee kettuja tiluksiltaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijänä ja mallina tunnetuksi tulleen brittitähti Elizabeth Hurleyn yksityiselämä on viime vuosina kärsinyt vastatuulesta. Pienen hiljaiselon jälkeen nyt innokkaana farmarina tunnettu nainen kertoi pelastaneensa pihalla tepastelleen fasaanin ketun hyökkäykseltä.

Elizabeth Hurley julkaisi narsissien keskellä tepastelleesta fasaanista kuvan Twitteriin ja twiittasi, että hän oli nähnyt farmillaan ketun, mutta ei ehtinyt ottaa siitä kuvaa. Fasaani näytti naisen mielestä kuitenkin helpottuneelta repolaisen juostua karkuun. Naisen 400 hehtaarin luomutilalla tuotetaan muun muassa harvinaista rotulihaa Lontoon ravintoloihin ja lähikauppoihin.

47-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Gloucestershiressä asuva Hurley erosi taannoin Arun Nayarista, jonka kanssa hänellä on poika Damian. Vuonna 2010 People Star -verkkojulkaisu rankkasi Hurleyn maailman 9. kauneimmaksi naiseksi.