Justin Bieber hylkäsi lemmikkiapinansa Saksaan – ei halua takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippusuosittu teinitähti Justin Bieber on viime aikoina yhdistetty useaan kohuun sekä popparin entiseen tyttöystävään Selena Gomeziin myös romanttisessa mielessä. Uutisoimme jokunen viikko sitten Bieberin jääneen kiinni yrityksestä salakuljettaa lemmikkiapinansa Mally mukanaan Saksaan.

Tulli takavarikoi apinan, ja kapuusiapina Mally on edelleen karanteenissa saksalaisessa eläinsuojelulaitoksessa. Justin Bieberille on annettu 17. toukokuuta saakka aikaa järjestää apinan paperit kuntoon, jotta se voidaan palauttaa omistajalleen. Sen sijaan, että Justin olisi innokas saamaan apinaansa takaisin, on hän pyytänyt manageriaan järjestämään lemmikille uuden sijoituspaikan vaikkapa eläintarhasta.

Saksalaisen eläinsuojelulaitoksen edustajat ovat Femail Firstin mukaan Bieberin päätökseen tyytyväisiä, sillä moni taho on tarjoutunut pelastamaan Mally-paran. Kerroimme myös aiemmin, että asiantuntijoiden mukaan Mally on vasta apinavauva, ja se on erotettu emonsa hoivista aivan liian nuorena. Mallyn kaltaisten apinoiden kuuluisi olla emojensa suojissa ja laumansa kanssa ainakin vuoden ajan.