Romanssihuhut kiihtyvät: Justin Bieber julkaisi hellän yhteiskuvan – poisti heti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popmaailman ykkösnimi Justin Bieber ja hänen on-off -eksänsä Selena Gomez ovat jälleen päätyneet huomion keskipisteeseen, kun kaunotar matkusti tapaamaan Justinia Norjaan. Pari on sittemmin nähty yhdessä Oslossa rakastuneen oloisena.

Nyt Belieberit ovat järkyttyneet syvästi, sillä Justin Bieber julkaisi Twitter-sivustolla kaikkien pelkäämän otoksen – yhteiskuvan Selena Gomezin kanssa. Otoksessa pari näyttää olevan maistissa ja he poseeraavat lähekkäin hellissä tunnelmissa. Bieber poisti kuvan lähes samantien blogistaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Silminnäkijä kertoi aiemmin parin kuljeskelleen pitkin Oslon katuja rakastuneen oloisina. Julkkisrakastavaiset suutelivat ja pitelivät toisiaan kädestä kuten ennen vanhaan. On-off -tyyppinen suhde meni viime kerran katkolle viime vuoden marraskuussa. Eron jälkeen Bieberin käytös on herättänyt kummastusta ympäri maailmaa. Nuorukainen on muun muassa tapellut paparazzien kanssa, saapunut tunteja myöhässä omille keikoilleen ja romahtanut lavalla.