Näyttelijäkomistus karkasi autiomaahan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäkomistus Matthew McConaughey seurusteli aikoinaan Penelope Cruzin kanssa. Nykyään mies nauttii perhe-elämästä kolmen lapsensa ja vaimonsa Camila Alvesin kanssa. Nyt 43-vuotias mies on kertonut karanneensa luontoon paremman roolityön toivossa.

Matthew McConaughey esittää tuoreessa Mud-elokuvassa Yhdysvaltojen etelään karannutta miestä, joka odottaa elämänsä rakkautta. Nyt mies kertoo yöpyneensä muutamia öitä Arkansasin autiomaassa saadakseen parempaa tuntumaa rooliinsa.

Miehen seurana oli ollut vain käärmeitä ja kaksi aasia. New York Postille jännittävästä leiriytymisestään kertonut näyttelijä oli joutunut lopulta erämaasta pois, kun elokuvan ohjaaja Jeff Nichols oli hakenut hänet sieltä takaisin kuvauksiin.

Matthew McConaughey on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä komean ulkonäkönsä tai uskomattomien roolisuoritustensa takia. Miehellä on kolme lasta: neljävuotias Levi, kolmevuotias Vida ja kolme kuukautta vanha Livingston.