Tässä jokaisen nörtin unelmatuote: Näyttö puhtaaksi tyylillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aasiasta kantautuu usein länsimaalaisten tietoon mitä kummallisimpia keksintöjä. Kaikkien vekottimien tarpeellisuudesta voi olla montaa mieltä, mutta Takara Tomy esitteli hiljattain Tokion lahjashow’ssa jokaiselle näyttöpuhelimen omistajalle tarkoitetun laitteen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

AUTOMEE-S -niminen näytönpuhdistaja on tarkoitettu kaikille älypuhelimien ja -tablettien omistajille. Se on moottorisoitu puhdistuskone, joka kulkee pitkin näyttöä kosketuslasia samalla pyyhkien.

Seitsemänsenttisessä laitteessa on reunan tunnistimet, jotta pyyhkijä ei ajaudu näytöltä ulos. Se toimii paristoilla ja painaa 82 grammaa. Sitä ei kerrota, miksi automaattinen näytönpuhdistajarobotti olisi kätevämpi tai nopeampi kuin perinteinen puhdistusliina.