F1-perijätär exänsä kanssa oikeudessa – syynä 466 000 euron Lamborghini

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone erosi taannoin eksästään Omar Khyamista, kun miehen seksivideo tuli julkisuuteen. Nyt ex-parin suhdekiemurat jatkuvat oikeussalissa.

Taistelun kohteena on 380.000 punnan, eli 466.000 euron, arvoinen musta Lamborghini-auto. Tamara väittää olevansa luksusmenopelin oikea omistaja. Omar Khyami taas vannoo saaneensa auton lahjaksi tyttöystävältään 38-vuotissyntymäpäivän kunniaksi.

Tapaus on päätynyt jo korkeimpaan oikeuteen. Ecclestone osti aikoinaan auton Elite Performance Cars Ltd. -yritykseltä. Khyami oli käyttänyt autoa salaa takuuna 250.000 punnan, eli 300.000 euron lainalle, jonka mies otti samasta ystävänsä omistamasta firmasta.

Ulosottomiehet veivät auton, kun Tamara otti sen tallista ulos huollettavaksi. Khyami taivutteli oikeuden henkilökunnan antamaan auton takaisin käyttöön. Mies palautti lopulta auton Elite-firmaan, joka myi sen Four Seasons Autos -yritykselle.

Lamborghini on sittemmin päätynyt jo Turkkiin uudelle asiakkaalle. Tamara yrittää edelleen saada autoa itselleen oikeusteitse, uutisoi The Sun -lehti.

28-vuotias Tamara Ecclestone on avautunut eron jälkeen suhteestaan Omar Khyamiin. Neidon mukaan parin seksielämä oli väljähtynyt jo kauan ennen pettämiskohua. Sittemmin kaunotar on löytänyt uutta miesseuraa entisestä pörssivälittäjä Jay Rutlandista. Miehellä on mainetta kokaiinidiilerinä, kun hän sai asiasta kiinni vuonna 2002 essexiläisessä pubissa.