Justin Bieber asuu ökysti Kämpissä – nähdäänkö Helsingin yöelämässä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber esiintyy huomenna perjantaina Helsingissä, mutta on saapunut tänään jo maamme pääkaupunkiin hotellielämää viettämään. Bieber yöpyy yhdessä Suomen arvostetuimmasta hotelleista, eli Helsingin ytimessä sijaitsevassa Hotelli Kämpissä.

Kämpissä ovat yöpyneet Bieberin lisäksi myös sellaiset maailmantähdet kuin Madonna, Rolling Stones, Snoop Lion ja U2-yhtye. Bieber lienee tyytyväinen luksushuoneeseensa, sillä popparin tiedetään nautiskelevan maallisesta mammonasta. Onhan hänellä kotona autotallissa Cadillac, Fisker Karma, Range Rover sekä Porche, Lamborghini ja Ferrari.

19-vuotiaan Bieberin kerrotaan myös varanneen itselleen ensi viikon Dubain konserttikiertueensa ajaksi kokonaisen golf-kentän, jonne laulaja rientää rauhoittumaan ja putteja harjoittelemaan. Kenttä on varattu The Sunin mukaan kahdeksi päiväksi, ja ykstyisvarauksella varmistetaan, etteivät fanitytöt pääse harjoitusalueelle kiljumaan.

Tuhansien fanien odotetaan suuntaavan Suomen keikkapaikalle, eli Hartwall Areenalle hyvissä ajoin leiriytymään, jotta he pääsevät ensimmäisten joukossa sisään konserttipaikalle ja saavat siten hyvät katselupaikat. Justin Bieberin yleisöä lämmittelee huomenna Robin. Pian nähdään myös vilahtaako supertähti tutustumassa Helsingin yöelämään.