Selena Gomezin ystävät eivät hyväksy Justin Bieberiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäkaunotar Selena Gomezin kerrottiin äsken olleen läheisissä tunnelmissa entisen poikaystävänsä, popsensaatio Justin Bieberin kanssa. Radar Online -sivuston mukaan Oslossa vaikuttanut pariskunta näytti erittäin rakastuneilta.

Gomezin ystävät ovat kuitenkin Justin-uutisista raivoissaan, ja toivovat Selenan unohtavan hänet. Popparikaksikon kerrottiin pitävän toisiaan kädestä, halailevan ja suutelevan huulille. Sivuston mukaan he näyttivät todella rakastuneilta, aivan kuin mitään riitoja ei olisi ollutkaan.

– Selenan ystävät ovat raivoissaan, etenkin jos hän antaa Justinille toisen tilaisuuden. He ovat yrittäneet kertoa Selenalle, että Justin ei ole se oikea tai hyvä hänelle, vaikkakin hän rakastaa Justinilta saamaansa huomiota hyvin paljon.

Selenan kerrotaan vierailevan Justinin luona kiertueella, ja tytön ystävät toivovat hänen tulevan pian järkiinsä. Vaikka yhteenpaluuta ei ole vahvistettu virallisesti, ovat nuoret sydänkäpyset viettäneet viime viikkoina hyvin paljon aikaa yhdessä.

On-off -tyyppinen suhde meni katkolle viime vuoden marraskuussa. Eron jälkeen Bieberin käytös on herättänyt kummastusta ympäri maailmaa. Nuorukainen on muun muassa tapellut paparazzien kanssa, saapunut tunteja myöhässä omille keikoilleen ja romahtanut lavalla. Myös Selenan on kerrottu olevan yksinäinen, vaikkakin neitokainen on todistellut päässeensä yli popparista.

Selena Gomezin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia. Eron syynä on myös pidetty Selena Gomezin Spring Break -elokuvan markkinointikiireitä.