Amanda Bynes ajoi osan päästään kaljuksi – tulos päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen teinitähti Amanda Bynes on nykyään uutisten mukaan sekoamisen partaalla oleva neitokainen. Tähti itse on kuitenkin vannottanut ihmisiä ajattelemaan itse, eikä uskomaan jokaista hänestä kirjoitettua uutista.

Nyt 27-vuotias Amanda on vaihtanut radikaalisti hiustyyliään. Vetyperoksidiblondi on nimittäin ajellut puolet päästään kaljuksi. Bynes on itse varsin innoissaan muodonmuutoksesta ja julkaisi siitä otoksia Twitter-palvelussa.

– Ajelin pääni kuten Cassie. Ei enää vanhoja kuvia! Tämä on uusi minä! Rakastan sitä! Kirjoitti Amanda blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Amanda Bynes viittaa viestissään r&b-kaunotar Cassieen, joka tunnetaan myös P. Diddyn ex-tyttöystävänä. Myös Rihanna ja Miley Cyrus ovat viime aikoina esitelleet julkisuudessa puoliksi ajellun hiustyylin, josta on tullut trendi myös katukuvassa.